Kiitos

Julkaisin opinnäytetyöni tämän blogin kautta kaksi viikkoa sitten. Tämän kahden viikon aikana olen päässyt ensimmäisen kerran tänä syksynä kunnolla hengähtämään, mutta samanaikaisesti myös häkeltymään saamastani huomiosta. Kahden viikon aikana opinnäytetyötä on ladattu 274 kertaa! En osannut todellakaan odottaa näin suurta mielenkiintoa, joten päällimmäisenä mielessäni on kiitos! Olen saanut paljon hyviä kommentteja ja rohkaisuja.

Elämässä yleisesti on kääntymässä uusi sivu. Viimeisiä viikkoja viedään Tiimiakatemialla ja sitten olen kuulemma valmis tradenomi. Oloni on hyvin ristiriitainen. Toisaalta on haikeaa jättää taakse niin upea yhteisö kuin Tiimiakatemia ja erityisesti oma tiimi, Osuuskunta Mittava. Mutta toisaalta, en malta odottaa että tämä loppuu ja pääsen keskittämään huomioni niihin asioihin, jotka minua kiinnostavat. Tarinankerronta. Valmentaminen. Tulevaisuuden asuminen. Inspirointi. Työelämän kehittäminen.

Niin ja ennen tuota huomion keskittämistä on tietty myös yksi maailmanympärysmatka, joka perin harmillisesti täytyy käydä tuossa ensi keväänä tekemässä. Parissa kuukaudessa maapallon ympäri, kohteina Brasilia – Bolivia – Alaska (USA) – Uusi-Seelanti – Japani.  Vähän surffausta, lumilautailua, upeaa luontoa ja niin edelleen. Kerrankos sitä. Jos muuten on tuttuja tai muita kontakteja siellä niin saa vihjasta!

Kiitollisin mielin olen tässä ja katson menneeseen, mutta innostuneella sydämellä haikailen jo tulevaan. Kumpikin suunta tosin tuntuu vähemmän merkitykselliseltä kun ymmärtää uudelleen ja uudelleen että on tärkeää olla läsnä tässä ja nyt, nauttien elämästä. Menen onnellisena nukkumaan tietäen, että vaikka en aamulla enää heräisi niin olen saanut olla osa suurempaa suunnitelmaa.

Kiitos.